Company Law programme: voor juristen met een internationale praktijk

Internationaal georiënteerde juristen die te maken hebben met het Nederlands handels- en ondernemingsrecht lopen regelmatig tegen problemen aan. Daarom organiseert het CPO de cursusreeks ‘Company Law programme’.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

De rechtswetenschap is een op taal gebaseerde wetenschap en elk rechtssysteem kent zijn eigen terminologie. Een contract dat in het Nederlands is opgesteld kun je daarom niet zonder meer vertalen naar het Engels, of omgekeerd. In bepaalde rechtsgebieden zoals bij mergers and acquisitions of internationale koopovereenkomsten, worden contracten meestal in het Engels opgesteld. Dan moet je als jurist de juiste terminologie onder de knie hebben.

Het Company Law programme is speciaal voor juristen met een internationale praktijk. Het Nederlandse recht staat centraal, maar het programma wordt in het Engels aangeboden. Elk jaar zijn er meer dan tien cursussen te volgen over uiteenlopende onderwerpen: van algemene voorwaarden tot financieringsafspraken en van contractbreuk tot zekerheden. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor afzonderlijke cursussen of voor de hele cursusreeks.

Kijk voor meer info en inschrijven op cpo.nl/companylaw.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top