Danielle Zwartjens naar Nysingh advocaten en notarissen

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Danielle Zwartjens

Danielle Zwartjens is per 1 december 2019 begonnen als Senior advocaat medewerker bij Nysingh advocaten en notarissen in Utrecht en Zwolle. Daarvoor werkte Danielle als advocaat medewerker bij KBS Advocaten. Zij is gespecialiseerd in Gezondheidsrecht.

Danielle Zwartjens is thuis in de zorg, met een specialisme gezondheidsrecht. Zij heeft een brede ervaring als het gaat om calamiteiten, en adviseert en procedeert over het tuchtrecht, het medisch strafrecht, (medische) aansprakelijkheid en disfunctioneren. Dit doet zij voor zorginstellingen en individuele zorgverleners.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top