De digitale transformatie van advocatenkantoren

Delen:

Bereidt uw bedrijf zich voor op de toekomst? Dan is de juiste technologie hierbij essentieel. Regelmatig ontbreekt het binnen advocatenkantoren aan effectieve technologische toepassingen om de toekomst van hun praktijk te kunnen vormgeven.

TIQ wil advocatenkantoren gereed maken voor de toekomst door hen uit te rusten met nauwkeurige kennis over juridische technologie. In onze samenwerkingen met advocatenkantoren van verschillende grootte, zijn we een aantal IT-gerelateerde sterktes en zwaktes tegenkomen. Op basis van onze bevindingen, delen we in dit eBook daarom de best practices voor juridische technologie, om u en uw bedrijf van waardevolle inzichten te voorzien.

Download het gratis eBook

  • We gaan vertrouwelijk om met je gegevens (zie privacy). Je gaat ermee akkoord dat de uitgever ervan contact met je kan opnemen.

 

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven