De digitale transformatie van advocatenkantoren

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Bereidt uw bedrijf zich voor op de toekomst? Dan is de juiste technologie hierbij essentieel. Regelmatig ontbreekt het binnen advocatenkantoren aan effectieve technologische toepassingen om de toekomst van hun praktijk te kunnen vormgeven.

TIQ wil advocatenkantoren gereed maken voor de toekomst door hen uit te rusten met nauwkeurige kennis over juridische technologie. In onze samenwerkingen met advocatenkantoren van verschillende grootte, zijn we een aantal IT-gerelateerde sterktes en zwaktes tegenkomen. Op basis van onze bevindingen, delen we in dit eBook daarom de best practices voor juridische technologie, om u en uw bedrijf van waardevolle inzichten te voorzien.

Download het gratis eBook

  • We gaan vertrouwelijk om met je gegevens (zie privacy). Je gaat ermee akkoord dat de uitgever ervan contact met je kan opnemen.

 

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top