De inschrijving voor de Abraham de Pinto-competitie is geopend

Wil je het met een rechtentstudiegenoot opnemen tegen andere teams van Nederlandse en Belgische universiteiten, schrijf je dan in voor de Abraham de Pinto-competitie.

Delen:

(archieffoto 2019)

Met z’n tweeën ga je het ‘perfecte’ cliëntengesprek houden. Dit gesprek zal beoordeeld worden door een professionele jury, bestaande uit rechters, advocaten en communicatiedeskundigen. Er is enige inhoudelijke kennis van het recht nodig, maar het belang van goede communicatievaardigheden staat voorop in de beoordeling. Dus ook interessant voor eerstejaarsstudenten om de strijd aan te gaan.

De Abraham de Pinto-competitie is op zaterdag 12 februari 2022, op de Faculteit der Rechtsgeleerdheid in Maastricht. Het winnende team gaat met een mooie beloning mee naar huis. Binnenkort wordt via Instagram (abrahamdepinto) en Facebook (Abraham Pinto) de prijs bekendgemaakt. Je kunt je inschrijven tot 1 januari 2022. Deelname staat open voor iedere rechtenstudent uit Nederland en België die studeert aan een Nederlandse of Belgische universiteit. Kijk hier voor meer informatie.

Wil je weten hoe de competitiedag in 2019 was? Lees dan dit artikel.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven