Dentons Boekel wordt Dentons

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Voortaan gaat Dentons Boekel door het leven als Dentons. De partners hebben besloten de naam van het kantoor per 1 januari te veranderen.

Het Amsterdamse advocatenkantoor Boekel fuseerde in 2017 met Dentons. Om de markt daaraan te laten wennen werd daarbij afgesproken voorlopig verder te gaan onder de naam Dentons Boekel.

Roerige periode

De historie van de kantoornaam Boekel gaat ruim zestig jaar terug: in 1957 opende de oudste rechtsvoorganger van het huidige kantoor de deuren. Derten jaar later ontstond door een fusie Boekel Van Empel & Drilling. Per 1 januari 1990 ging dit kantoor samen met notariskantoor Mekking & De Nerée; de nieuwe combinatie ging Boekel De Nerée heten. Die naam bleef in gebruik tot 2015. Na een roerige periode, waarin het kantoor flink kromp doordat een aantal partners en hun teams vertrokken en leden van het ondersteunend personeel moesten worden ontslagen, volgde een ingrijpende reorganisatie. Daarbij liet het kantoor de naam De Nerée vallen.

Omzet verdubbeld

Sinds de fusie met Dentons gaat het goed met het kantoor. De omzet in Amsterdam is verdubbeld, aldus een persbericht. Het kantoor is gegroeid van 16 naar 29 partners en er zijn nieuwe teams en praktijkgroepen toegevoegd. “Wij zijn erg tevreden over de manier waarop de fusie is verlopen”, aldus Wendela Raas, managing partner in Amsterdam. “Dat is een van de redenen waarom wij op dit moment hebben besloten om de naam te veranderen naar Dentons.”

Wereldwijd heeft Dentons meer dan 10.000 advocaten, verspreid over 181 locaties in 73 landen. Het kantoor in Nederland telt ruim 100 advocaten.

Lees meer over:

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top