Partnerbijdrage van

Dicteren zal me meer tijd kosten dan besparen = FOUT ❌

Ons e-book ontkracht de meest voorkomende mythen over dicteren en toont hoe je efficiënter kan werken met de nieuwste technologie.

Delen:

En wat als u spraak-naar-tekst gebruikt?

Dicteren in plaats van typen. Een manier van doen die niet altijd een plaats lijkt te hebben in ons dagelijkse leven, hoewel we er meer gebruik van maken dan we denken. Bijna elk nieuw elektronisch apparaat – een auto, televisie, smartphone – is uitgerust met een spraakgestuurde assistent. Digitaal dicteren is slechts een uitbreiding van alle mogelijkheden die spraaktechnologie te bieden heeft. Bij Philips weten we dat spraak-naar-tekstoplossingen niet altijd naar waarde worden geschat en we willen u daar graag bewust van maken.

Ontdek de waarheid achter de 4 mythen over dicteren. Download hier het laatste e-book en ontdek de efficiëntie van spraakoplossingen.

Delen:

Speech Processing Solutions is een internationaal technologiebedrijf en een wereldwijde leider in dicteeroplossingen. Meer dan vier miljoen gebruikers wereldwijd werken met onze spraak-naar-tekst oplossingen…

Meer berichten van partner

Andere interessante artikelen uit dit thema:

Scroll naar boven