Partnerbijdrage van

Philips SpeechLive zet uw spraak om in tekst

Werkt u bij een advocatenkantoor en hebt u moeite om de documentstroom bij te houden? Is de workflow binnen uw team omslachtig, inconsistent en traag om opnames om te zetten in documenten? Hoe ziet de IT-kant eruit? Kunt u ondersteuning krijgen wanneer u die nodig hebt? Is de oplossing nog steeds on-premise en daarom vrij duur, maar niet flexibel genoeg om te voldoen aan de behoeften van een hybride werkomgeving?

Delen:

In de huidige digitale wereld vertrouwen professionals in verschillende sectoren op oplossingen waarmee ze hun documenten efficiënt kunnen beheren en zo hun factureerbare uren kunnen maximaliseren. Dit geldt met name voor sectoren als de juridische sector, waar dicteer-, transcriptie- en spraakherkenningsoplossingen van het grootste belang zijn om workflows te stroomlijnen en de productiviteit te verhogen.

Philips SpeechLive is uw one-stop-shop voor al uw behoeften op het gebied van documentcreatie. De volledig cloudgebaseerde dicteer- en transcriptieoplossing vereist geen installatie en is snel en eenvoudig in te stellen. U kunt vanaf uw smartphone werken – dankzij de mobiele app van SpeechLive – en onderweg opnames maken en delen met uw team. De moderne gebruikersinterface in de browser is eenvoudig te gebruiken en zorgt ervoor dat professionals moeiteloos kunnen navigeren en op de hoogte blijven van hun opname- en documentworkflow. De oplossing is snel schaalbaar en is geschikt voor elke teamgrootte.

Hybride werkenhttps://www.speechlive.com/nl/?wvideo=1oo42m6pbu

Met Philips SpeechLive hebben advocaten en assistenten naadloos toegang tot hun dictaten en documenten, of ze nu op kantoor, thuis of onderweg zijn, en kunnen ze als team de prioriteiten bijhouden. Deze mate van flexibiliteit past voor moderne werknemers bij hun behoefte aan mobiliteit en samenwerking op afstand. Als de oplossing die u gebruikt alleen op locatie kan worden geïnstalleerd, waardoor u of uw team minder mogelijkheden heeft om op afstand te werken, loopt u het risico achterop te raken in de zeer concurrerende juridische sector.

De spraakherkenning die u kent, maar dan anders

Of u nu een groentje bent op het gebied van spraakherkenning, of u al een doorgewinterde gebruiker bent van spraak-naar-tekst technologie, SpeechLive integreert de nieuwste spraakherkenningstechnologie. Elk teamlid kan voltooide dictaten uploaden, spraakherkenning gebruiken om de gesproken woorden binnen enkele seconden om te zetten in tekst en vervolgens het audiobestand beluisteren om de nodige correcties aan te brengen. U kunt ook rechtstreeks in uw favoriete toepassingen op uw computer dicteren, zodat u minder hoeft te typen en minder gegevens handmatig hoeft in te voeren, waardoor de algehele efficiëntie toeneemt.

Topbeveiliging

In branches als de gezondheidszorg en de advocatuur zijn beveiliging van cloudgegevens en compliance onmisbaar. Philips SpeechLive zorgt voor robuuste beveiligingsmaatregelen zoals end-to-end encryptie en multi-factor authenticatie en houdt zich altijd aan de nieuwste beveiligingsstandaarden.

Graag meer weten over SpeechLive? Neem dan een kijkje op de website

Delen:

Meer berichten van partner

Andere interessante artikelen uit dit thema:

Scroll naar boven