Drie counsels CMS: Jan Peter IJspeert, Etienne Cox en Bob van Zijl

Delen:

191218_cms-_002_
Bob van Zijl
Bob van Zijl
Etienne Cox
Etienne Cox
Jan Peter IJspeert
Jan Peter IJspeert

CMS benoemt per 1 januari 2020 advocaat Jan Peter IJspeert, belastingadviseur Etienne Cox en kandidaat-notaris Bob van Zijl tot counsel. Met deze benoemingen versterkt CMS haar full-service dienstverlening.

Managing partner Willem Hoorneman over de benoemingen: “Ik ben zeer verheugd dat we Jan Peter, Etienne en Bob tot counsel hebben benoemd; een prachtige rol die past bij hun kwaliteiten. Deze benoemingen zijn tevens een erkenning voor hun jarenlange en tomeloze inzet voor ons kantoor. Ik kijk ernaar uit om samen met hen onze internationale positie verder te verstevigen en onze groeiambities te realiseren.”

In 2013 maakte Jan Peter als advocaat de succesvolle overstap naar de Praktijkgroep Real Estate & Construction van CMS. Hij is gespecialiseerd in projectontwikkeling, het opzetten van samenwerkingsstructuren en het begeleiden van vastgoed- en aandelentransacties.

Etienne werkt ruim tien jaar bij CMS als belastingadviseur. Hij is gespecialiseerd in de fiscale aspecten van onroerend goed en de btw-vraagstukken rondom financiële transacties.

Bob van Zijl is sinds 2004 als kandidaat-notaris verbonden aan de Praktijkgroep Corporate/M&A. Zijn kennis en ervaring spitst zich met name toe op zaken als nationale en internationale joint ventures, fusies en overnames, corporate governance en family governance bij grote familiebedrijven.

Lees meer over:

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven