Partnerbijdrage van

Hermans-Wirix Advocaten verbeteren documentatieproces

Meester Pieter Wirix, advocaat gespecialiseerd in handels- en vennootschapsrecht en curator bij de Rechtbank van Koophandel in Tongeren, opent de deuren van zijn kantoor voor ons en toont ons zijn efficiënte werkwijze.

Delen:

Hij vertelt ons dat er heel wat voordelen zijn aan het gebruik van digitaal dicteren, zowel voor zichzelf als voor de administratieve medewerkers. Door ook nog gebruik te maken van spraakherkenning kunnen ze hun documentatieproces nog verder optimaliseren. Hij legt uit: “Digitaal dicteren blijven we gebruiken omdat daar vaak opdrachten worden gegeven aan de bedienden zelf, zoals iets inscannen, iets kopiëren. Dat is moeilijker bij spraakherkenning. Spraakherkenning gebruiken we dan voor de langere brieven, de langere teksten, korte dagvaardigingen of conclusies en dat is daar dan weer zeer handig.”

Bekijk de video en ontdek hoe het kantoor gebruik maakt van de digitale dicteeroplossingen van Philips:

Bent u geïnteresseerd in digitale dicteer- en spraakherkenningsoplossingen?

Neem contact met ons op via info.swe@speech.com  en vertel ons over uw workflow en wat u zou willen verbeteren. Bij Philips is er een oplossing voor elk doel en voor elke gebruiker.

Delen:

Meer berichten van partner

Andere interessante artikelen uit dit thema:

Scroll naar boven