Partnerbijdrage van

Het Regeerakkoord Totaaloverzicht van Hoffelijk

Na maanden onderhandelen is hij er dan eindelijk, het regeerakkoord. Bij Hoffelijk hebben we hard gewerkt om het Regeerakkoord Totaaloverzicht zo snel mogelijk voor je klaar te zetten. In dit totaaloverzicht lees jij gecategoriseerd per thema alle wijzigingen die impact hebben op jou als advocaat.

Delen:

Bij Hoffelijk vinden we het belangrijk dat jij zo veel mogelijk tijd aan je cliënten kunt besteden. Daarom hebben we de wijzigingen die relevant zijn voor jouw rechtsgebied(en) in één overzicht geplaatst. Voor jou als advocaat is het lezen van het Regeerakkoord Totaaloverzicht de uitgelezen mogelijkheid om op een laagdrempelige en snelle manier volledig op de hoogte te zijn van de wijzigingen die het nieuwe kabinet heeft ingevoerd.

Je vindt het totaaloverzicht op onze website. Dit hebben we gedaan zodat jij de wijzigingen waar en wanneer je wilt kunt bekijken. Deze wijzigingen kun jij vervolgens direct meenemen in je dagelijkse werkzaamheden.

Bekijk het Regeerakkoord Totaaloverzicht van Hoffelijk hier.

Delen:

Hoffelijk Juridisch is de innovatieve juridische opleider om jouw professionele kennis en kunde te ontwikkelen en onderhouden. Met ons vernieuwende opleidingsconcept Permanent Actueel blijf…

Meer berichten van partner

Scroll naar boven