Hoffelijk Juridisch gaat verder onder de naam Lindenhaeghe Legal

Hoffelijk Juridisch, onderdeel van de Lindenhaeghe Groep, gaat voortaan door het leven als Lindenhaeghe Legal.

Delen:

Na twee jaar aan de weg getimmerd te hebben en een flinke groei te hebben doorgemaakt, gaat Hoffelijk Juridisch verder onder de naam Lindenhaeghe Legal. Door de herkenbare en gevestigde naam uit de financiële dienstverlening ook in de juridische tak door te voeren, kan Lindenhaeghe Legal haar positionering in deze sector verder versterken en advocaten nog meer ondersteuning in hun vakbekwaamheid bieden.

Wesley van ’t Hof, algemeen directeur, zegt hierover: “Onder de naam Lindenhaeghe Legal bouwen we voort op het succes van Hoffelijk Juridisch. Klanten kunnen blijven rekenen op de vertrouwde service en expertise die zij gewend zijn, maar dan onder een andere naam, op een andere website en in een vernieuwde look & feel.”

Lindenhaeghe Legal blijft haar unieke concept Permanent Actueel aanbieden, wat inspeelt op de behoefte van advocaten om continu op de hoogte te zijn van wat er speelt, én breidt ook direct haar productassortiment uit met de E-learning Wwft voor advocaten. 

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven