Hybride werken neemt een vlucht

Delen:

Alexander van Hussen: “De arbeidsmarkt is volop in beweging en de vraag naar interim-juristen blijft hoog. In deze ‘voorlopige’ post-coronaperiode neemt hybride werken een vlucht. Voor interim juristen betekent dit dat zij interessante opdrachten vanuit elke uithoek van het land, of zelfs ver daarbuiten, kunnen uitvoeren. Via Brunel Legal zijn interim juristen werkzaam die nog nooit het kantoor van de opdrachtgever van binnen hebben gezien. Sommigen beoordelen zelfs vanuit de andere kant van de wereld overeenkomsten. Deze manier van werken geeft enige ruimte binnen de krappe markt, maar is naar verwachting geen structurele oplossing. Opdrachtgevers geven vaak toch de voorkeur aan het werken vanaf kantoor en de verwachting is dat zij thuiswerken op termijn gaan beperken. Uiteraard is dit afhankelijk van het wel of niet opleven van het coronavirus.

De interim juristen bij Brunel Legal zijn in vaste dienst, maar worden vaak op opdrachten van minder dan 1 fte geplaatst. Deze ‘overgebleven’ uren zetten wij in onze flex-pool in. Doordat thuiswerken voor veel opdrachtgevers een reële optie is, kunnen deze juristen op afstand worden ingezet. Een slimme oplossing om in deze krappe markt toch het werk rond te krijgen.”

 

Top 3 meest gevraagde specialismen
1 Financieel recht
2 ICT-recht
3 Privacyrecht

Alexander van Hussen, Senior Sales Executive, Brunel.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven