Inhouse middag met Project Recovery Escape Game

Ben jij bachelor- of masterstudent of pas afgestudeerd en heb je er weleens aan gedacht om aan de slag te gaan als consultant? AT Osborne organiseert op woensdag 30 november een Inhouse middag waarop je hier meer over te weten komt.

Delen:

Michelle Weijland

Michelle Weijland had vroeger niet echt een idee van wat consultants nu precies doen. En AT Osborne, dat was toch zo’n pretentieus bureau in een grote villa? Toch solliciteerde ze vorig jaar bij AT Osborne op de afdeling Bestuur en Organisatie, omdat de functieomschrijving haar aansprak. “Het past onverwacht goed bij me. Hier kan ik me met heel veel verschillende zaken bezig houden.”

Als consultant ben je bijvoorbeeld betrokken bij de bouw van een nieuw ziekenhuis, duurzaamheidsambities van een gemeente of de realisatie van een groot infrastructureel project. Bij AT Osborne zijn er veel mogelijkheden op dit vlak, vertelt het kantoor, met een focus op een duurzame leefomgeving, een gezonde samenleving en huisvesting en een toekomstbestendige infrastructuur. Tijdens de Inhouse middag kom je daar meer over te weten. “Je neemt laagdrempelig een kijkje in onze keuken en wij vertellen je alles over het werk van een consultant. Je maakt op een interactieve manier kennis met de collega’s en ons werk: spraakmakende en complexe projecten met impact op de maatschappij.” Tijdens de Inhouse middag vertelt het kantoor over de mogelijkheden om bij hen aan de slag te gaan, en je kunt het Young Osborne Professional (YOP-)Programma volgen, waarna je echt aan de slag gaat, in een rollenspel. Ook kun je je vastbijten in de Project Recovery Escape Game. Lukt het jou en je team om een vastgelopen project weer vlot te trekken?

Benieuwd of de functie van consultant iets voor jou is, kijk dan op de site van AT Osborne en schrijf je in.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven