Inschrijving Challengers Accepted Business Course van Dentons nu geopend

Dentons organiseert op 10, 11 en 12 mei de Challengers Accepted Business Course 2023 in Amsterdam. De Business Course vergt zowel ondernemerschap als creativiteit en biedt de kans om Dentons te leren kennen. Daarnaast behoort een dynamische team- & leiderschapschallenge tot het programma. Ben je rechtenstudent vanaf het derde jaar van je studie dan kun je je vanaf nu aanmelden.

Delen:

Je eerste werkgever kiezen is voor veel studenten een belangrijke beslissing. Daarom organiseert Dentons jaarlijks een Business Course. Talentvolle, gemotiveerde studenten krijgen de kans om achter de schermen te kijken en Dentons te leren kennen. Tijdens een programma van drie dagen neemt Dentons derdejaars bachelor- en masterstudenten Nederlands, fiscaal en notariaal recht mee naar bijzondere locaties en daagt hen uit om het beste uit zichzelf te halen. Een inhoudelijke en real life casus die zij met een team van mede-studenten en Dentons-medewerkers oplossen, maakt onderdeel uit van het programma. Om zichzelf en hun rol in een team beter leren kennen, faciliteert de Unbreakable Academy een Dynamic team- & leadership challenge. Op deze manier helpt Dentons de studenten om een goed gefundeerde keuze te maken.

Het is de tweede keer dat Dentons de Challengers Accepted Business Course organiseert in eigen land. “In het verleden vond de Business Course regelmatig plaats in het buitenland om het internationale karakter van ons kantoor te benadrukken. We realiseren ons echter allemaal de impact die reizen heeft en daarom kiezen we ervoor om in Amsterdam te blijven. Amsterdam is een fantastische, internationale stad met eindeloze mogelijkheden. Bijkomend voordeel is dat we nu de mogelijkheid hebben om de studenten de sfeer op het kantoor in Amsterdam nadrukkelijker te laten ervaren en veel van onze collega’s te ontmoeten”, vertelt Marien Glerum, Managing Officer Benelux.

Studenten van de studies Nederlands recht, fiscaal recht en notarieel recht – die nu in het derde of vierde collegejaar zitten, kunnen zich vanaf nu aanmelden. De selectieprocedure vindt plaats in de week van 18 april. Eind april maakt Dentons de deelnemers van de Challengers Accepted Business Course 2023 bekend.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven