Personalia

Jaap Penders naar Brunet Advocaten

Jaap Penders

Jaap Penders (45) is per 1 september 2019 begonnen als advocaat/partner bij Brunet Advocaten in Nijmegen. Daarvoor werkte Jaap als advocaat/eigenaar bij Penders Advocatuur. Hij is gespecialiseerd in financieel recht.

“Nadat ik ruim 11 jaar werkzaam was bij advocatenkantoren aan de Amsterdamse Zuidas en ruim drie jaar in Nijmegen, startte ik in september 2015 mijn eigen advocatenkantoor. Een mooie ervaring. Als zelfstandig advocaat miste ik wel het contact met directe collega’s. Ik wil steeds nieuwe dingen leren en dat gebeurt als collega’s bij je binnenlopen bij een juridisch vraagstuk en uiteraard bij nieuwe cliëntcontacten. Bij Brunet zitten gedreven advocaten, relatief jong, maar met veel ervaring. Bovendien heeft Brunet een cultuur die goed past bij mijn visie op de advocatuur: de cliënt centraal stellen en de belangen van de cliënt altijd zo goed mogelijk behartigen. Daarom kijk ik ernaar uit om hier samen te werken en onze krachten te bundelen.”

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

redactie Mr.

redactie Mr.

Recente vacatures

Recente vacatures