Personalia

Jacqueline Bell naar Dentons Boekel

Jacqueline Bell naar Dentons Boekel

Jacqueline Bell (37) is per 1 juni 2019 begonnen als partner bij Dentons Boekel in Amsterdam. Tot die datum werkte zij als directeur en founder bij The Englisch Law Consultancy.

”Dentons is een enerverend bedrijf dat in een fenomenaal tempo vooruitgang boekt. De vele technologische hulpmiddelen in combinatie met het wereldwijde platform, zorgen ervoor dat ik onze klanten een fantastische propositie kan bieden,” zegt Jacqueline Bell. “In nichemarkten zoals transportfinanciering en handelsgoederenfinanciering is het cruciaal dat ik onze klanten een one-stop-shop van juridisch talent over de hele wereld kan aanbieden. Ik ben erg blij om, samen met mijn 10.000 collega advocaten, deel uit te maken van dit kantoor.”

Jacqueline Bell is een financieel jurist die banken, financiers, leasemaatschappijen en kredietnemers adviseert over transacties naar Engels recht. Ze staat vooral bekend om haar capaciteiten op het gebied van transportfinanciering – inclusief luchtvaart, scheepvaart en offshore financiering – evenals de handel in grondstoffen. De afgelopen vier jaar werkte zij succesvol als freelance juridisch adviseur die adviesdiensten verleende aan klanten zoals ABN AMRO Bank, de Nederlandse ontwikkelingsbank FMO en IPF Partners, een gespecialiseerd platform voor beleggingsfondsen. Daarvoor werkte ze bij Allen & Overy en Norton Rose Fulbright.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

Webmeester

Webmeester

Recente vacatures

Recente vacatures