Johan Zwemmer naar DLA Piper

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Johan Zwemmer - DLA Piper

Johan Zwemmer (43) is per 1 oktober 2019 begonnen als Legal Director bij DLA Piper in Amsterdam. Daarvoor werkte Johan als Senior Associate bij Stibbe. Hij is gespecialiseerd in Arbeidsrecht.

Paul Hopman, Country Managing Partner van DLA Piper Nederland: ”We zijn zeer verheugd met de komst van Johan Zwemmer. Wij spelen met zijn komst in op de toename van vragen op het gebied van de platformeconomie. Johan heeft zeer uitgebreide expertise op dit gebied, hetgeen zeer goed aansluit bij de vraag van onze cliënten.”

Johan Zwemmer: “Ik ben zeer verheugd mij aan te sluiten bij de Employment praktijk van DLA Piper, een van de grootste arbeidsrechtteams van het land. Ik kijk ernaar uit mijn praktijk uit de bouwen binnen een internationaal opererend kantoor. Daarnaast biedt dit mij de mogelijkheid mijn voortrekkersrol op het gebied van advisering over platformwerk en andere vormen van flexibele arbeid voort te zetten binnen de internationale kaders die DLA Piper mij biedt.”

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten.

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl