Joost Vrancken Peeters naar La Gro Geelkerken Advocaten

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Joost Vrancken Peeters

Joost Vrancken Peeters (54) is per 1 oktober 2019 begonnen als partner Corporate Law/Asia Practice bij La Gro Geelkerken Advocaten in Den Haag. Daarvoor werkte Joost als Partner Asia Practice/Managing Partner bij Kneppelhout & Korthals Advocaten. Hij is gespecialiseerd in Ondernemings- en Vennootschapsrecht, Fusies en overnames, Azië.

Joost is een zeer ervaren advocaat op het gebied van fusies en overnames, financiële transacties, strategische investeringen, zekerheden en doorstarts. Deze waardevolle expertise combineert hij met specialistische kennis van en uitgebreide ervaring met het Nederlands-Aziatische juridisch werkveld.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top