Judith Krens (Taylor Wessing) in ‘Top 250 Women in IP’ lijst

Judith Krens, partner bij Taylor Wessing, staat in de ‘Top 250 Women in IP 2020’ lijst van Managing Intellectual Property (MIP).

Delen:

Judith Krens (Taylor Wessing) in ‘Top 250 Women in IP’ lijst

De jaarlijkse lijst wordt samengesteld na een uitgebreid onderzoeksproces en aanbevelingen van vakgenoten en bevat de meest toonaangevende vrouwen wereldwijd, die die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd voor hun cliënten.

Judith Krens is hoofd van de life sciences sector groep van Taylor Wessing BNL en is gespecialiseerd in (internationale) octrooiprocedures. Ze heeft daarnaast ruime ervaring met andere rechtsgebieden in het intellectueel eigendomsrecht, waaronder het reclamerecht, merkenrecht, auteursrecht en regulatory -recht. Krens, voorheen onder meer werkzaam in de VS, heeft diepgaande kennis van grensoverschrijdende procedures op het gebied van medische hulpmiddelen, geneesmiddelen en biotechnologie, maar voelt zich ook thuis op andere technische vlakken zoals mechanica en elektronica. Afgelopen jaar heeft zij onder meer Pfizer en Fresenius Kabi bijgestaan in octrooiprocedures met betrekking tot biotechnologische geneesmiddelen.

“Het is een grote eer om in de ‘Top 250 Women in IP’ lijst te staan naast zoveel getalenteerde vrouwelijke collega’s wereldwijd. Ik ben trots op ons diverse en getalenteerde team dat dit mede mogelijk heeft gemaakt”, aldus Krens.

Eerdere bekroningen

Krens werd eerder al bekroond door MIP met een Patent Star in 2019. Daarnaast is ze te vinden in de IAM Patent 1000 ranglijst in 2019 en 2020, de Legal 500 als ‘recommended lawyer’ op het gebied van Intellectueel Eigendom en octrooien en is ze bekroond met een Who’s Who Legal 2019 award als leading individual op het gebied van octrooien.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven