Partnerbijdrage van

Online inspiratiesessie – Jurist Doet WAT.

In samenwerking met het Onderzoekcentrum Onderneming & Recht van de Radboud Universiteit Nijmegen is het NGB het initiatief ‘JURIST DOET WAT.’ gestart. Met dit initiatief wordt bijgedragen aan de bewustwording, kennisdeling en het bouwen van een netwerk.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Op 30 september a.s. blikken wij terug op een bijzonder jaar voor het initiatief en presenteren de klimaattafels de eerste resultaten. Tijdens deze inspiratie bijeenkomst roepen wij iedere jurist op om met ideeën te komen voor de verduurzaming van de economie. Meer informatie over het initiatief en de inspiratiesessie vindt u onder ‘JDW evenementen’.

NGB-leden kunnen zich aanmelden via de website van de NGB (na inloggen) en niet-leden kunnen zich aanmelden via deze link.

Deelname is kosteloos.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

NGB

Voor een overzicht van alle opleidingen en bijeenkomsten de komende tijd: zie de agenda. Het laatste nieuws van en over het NGB vindt u in…

Meer berichten van partner

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top