KupersTerhorst Advocaten nieuw advocatenkantoor

Delen:

Per 1 juli 2009 is er een nieuw advocatenkantoor in Weert (L), KupersTerhorst Advocaten. KupersTerhorst is opgericht door Ellen de Roo van Alderwerelt-Kupers en Maaike Terhorst. Twee advocaten met ruime ervaring op civielrechtelijk gebied, meer in het bijzonder in het arbeidsrecht, vastgoedrecht en algemeen verbintenissenrecht.

Maaike Terhorst is 11 jaar geleden als advocaat in loondienst begonnen in Venlo en heeft zich de afgelopen 10 jaar gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Zij woont al geruime tijd in Weert. Ellen de Roo van Alderwerelt, geboren en getogen Weerste, is bijna 7 jaar geleden als advocaat in Weert begonnen en heeft zich een jaar geleden zelfstandig in Roermond gevestigd. Nu keert ook zij terug naar haar roots.

KupersTerhorst laat een nieuwe wind waaien in het Weertse advocatenland, waar al jaren de zaken hoofdzakelijk worden verdeeld tussen een tweetal kantoren. KupersTerhorst wil meer begeleiding gaan geven in de voorfase om tijdig cliënten van het juiste advies te voorzien. Door vroegtijdig de juiste kennis in huis te halen, kunnen geschillen vaak voorkomen worden of gemakkelijker worden opgelost. Maar mocht onverhoopt een juridische procedure onafwendbaar zijn, dan hebben zij ook hierin ruime ervaring en deskundigheid.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven