Lindenhaeghe Legal presenteert Prinsjesdag Totaaloverzicht 2023

Voor alweer de 11e keer op rij wordt het Prinsjesdag Totaaloverzicht uitgebracht. Ditmaal voor het eerst uit naam en in look & feel van Lindenhaeghe Legal. De vakredactie van Lindenhaeghe Legal heeft zoals vanouds de nacht na Prinsjesdag doorgewerkt om alle gepresenteerde maatregelen uit de Miljoenennota door te spitten en de meest relevante ontwikkelingen samen te vatten in het Prinsjesdag Totaaloverzicht.

Delen:

Wesley van ’t Hof, Algemeen Directeur bij Lindenhaeghe Legal: “Wij zien Prinsjesdag ieder jaar als hét uitgelezen moment om de branche te ondersteunen in het zo snel mogelijk informeren van alle professionals over de aangekondigde maatregelen.”

De selectie van maatregelen, inclusief een praktische vertaling, is in het Totaaloverzicht gecategoriseerd per rechtsgebied. Zo kunnen advocaten gemakkelijk navigeren naar de informatie die hun beroepspraktijk direct raakt.

Het Prinsjesdag Totaaloverzicht is nu beschikbaar via de website van Lindenhaeghe Legal.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven