Marieke Koster benoemd tot partner bij Eversheds Sutherland

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Marieke Koster

Marieke Koster is per 1 mei 2020 benoemd tot partner arbeids- en medezeggenschapsrecht bij Eversheds Sutherland in Rotterdam. Daarvoor werkte Marieke als senior advocaat medewerker (principal associate) arbeids- en medezeggenschapsrecht bij Eversheds Sutherland. Zij is gespecialiseerd in arbeids- en medezeggenschapsrecht.

“De afgelopen jaren bij ES zijn zeer waardevol geweest voor mijn ontwikkeling en carrière-pad waardoor ik geleidelijk aan ben gaan nadenken over de mogelijkheid om partner te worden.
Ik heb mijn ambities constructief en open besproken met de arbeidsrechtpartners waarmee ik op dat moment nauw samenwerkte en we hebben vervolgens gezamenlijk de mogelijkheden verkend om mijn ambities waar te maken. De integratie van ons Nederlandse kantoor met ES LLP per 1 januari 2018 heeft mijn plannen versterkt en ik verheug me de samenwerking met een getalenteerde groep mensen voort te zetten zowel nationaal als internationaal.
De afgelopen 2,5 jaar ben ik er samen met senior partner arbeidsrecht Ingrid van Berkel en ons Rotterdamse team in geslaagd onze bestaande klanten te behouden en onze arbeidsrechtpraktijk verder uit te bouwen. Ik kijk er enorm naar uit om dit de komende jaren in mijn nieuwe rol als partner voort te zetten.”

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top