Personalia

Martijn Loth naar Taylor Wessing

Martijn Loth

Martijn Loth (29) is per 15 juli 2019 begonnen als Associate bij Taylor Wessing in Amsterdam. Tot die datum werkte hij als Associate bij Kennedy Van der Laan. Hij is gespecialiseerd in IT.

Taylor Wessing bouwt aan haar reputatie als echte Tech Firm en breidt haar Technologiepraktijk verder uit binnen Nederland. Met de komst van Martijn Loth per 15 juli j.l. wordt de volgende stap gezet. Samen met voormalige collega Otto Sleeking (ook afkomstig van Kennedy Van der Laan), vormt Martijn nu het technologieteam van Taylor Wessing in Amsterdam.
Zij houden zich bezig met alle aspecten van technologie en data, waaronder de juridische begeleiding van IT projecten en outsourcing, het opstellen en onderhandelen van technologiecontracten, het adviseren over nieuwe technologie zoals blockchain, elektronische handtekeningen en artificial intelligence en het begeleiden van digitaliseringstrajecten, het adviseren over privacy en commercieel gebruik van data, en het procederen in technologie-gerelateerde geschillen.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

Webmeester

Webmeester

Recente vacatures

Recente vacatures