Martine Kos naar Nysingh advocaten en notarissen

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Martine Kos

Martine Kos (45) is per 1 oktober 2019 begonnen als advocaat Aansprakelijkheid, Verzekering en Vervoer bij Nysingh advocaten en notarissen in Arnhem en Utrecht. Daarvoor werkte Martine als Advocaat (Partner) bij Bosselaar en Strengers Advocaten. Zij is gespecialiseerd in Verzekeringsrecht.

Gertjan Lubbers, voorzitter Raad van Bestuur bij Nysingh: “We zijn zeer verheugd met de komst van Martine Kos. Martine is een zeer ervaren advocaat en haar kennis en ervaring op het gebied van verzekeringsrecht zijn van toegevoegde waarde voor Nysingh. Met haar bestaande netwerk in en rondom Utrecht en Amsterdam, vergroot Martine de klantenportefeuille van Nysingh. Ook als persoon past Martine goed binnen het team van Nysingh. Cliënten weten bij haar waar ze aan toe zijn. Ze is eerlijk, stelt de zaken niet mooier voor dan ze zijn, en levert kwaliteit binnen gestelde deadlines”.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top