Nieuw kantoor op Amsterdamse Zuidas

Delen:

Met ingang van 1 december 2009 heeft een nieuw advocatenkantoor zich op de Amsterdamse Zuidas (WTC) gevestigd, te weten Huyzer Doornik Advocaten.

Oprichters Juliette Huyzer, Frank Doornik en Pavel der Kinderen waren voor de oprichting allen jarenlang verbonden aan Loyens & Loeff. Huyzer Doornik Advocaten is een niche advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in arbeidsrecht en pensioenrecht in de breedste zin des woords. Zij onderscheiden zich van andere advocatenkantoren door de diepte en het unieke karakter van hun gecombineerde specialisaties alsmede door hun professionele opstelling hetgeen blijkt uit hun pro-actieve oplossings- en resultaat gerichte aanpak. Zij vertegenwoordigen en adviseren voornamelijk grote en middelgrote (internationale) ondernemingen, statutair directeuren, raden van bestuur, senior management alsmede pensioenfondsen en ondernemingsraden.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven