Nieuwe samenwerking DLA Piper en LCM voor cliënten DLA Piper

DLA Piper heeft een niet-exclusieve overeenkomst gesloten met een beursgenoteerde financier voor geschillen, Litigation Capital Management (LCM), en een nieuw opgerichte financier voor geschillen, Aldersgate Funding Limited, om cliënten van DLA Piper toegang te bieden tot 150 miljoen GBP voor de financiering van grootschalige rechtszaken en arbitrage.

Delen:

ZN_20826_Depositphotos_11629897_s-2019-a0ed4c66

Dit zal worden aangeboden op een financieel risicovrije (non-recourse) basis, inclusief een gestroomlijnd goedkeuringsproces. Aldersgate Funding wordt beschikbaar gesteld in alle daarvoor geschikte internationale jurisdicties en is ontworpen om DLA Piper-cliënten ‘best-in-class’ financieringsvoorwaarden, snelle besluitvorming en een verbeterde due
diligence te bieden, zodat zaken kunnen worden aangespannen zonder financiële nadelen voor eisers. Met toegang tot financiering gedekt door LCM en Aldersgate Funding, kan DLA Piper cliënten van het kantoor op non-recourse basis financiering aanbieden voor 100% van de proceskosten. Daarnaast kunnen ook eventuele proceskostenveroordelingen en verplichtingen tot het stellen van zekerheid van proceskosten gedekt  worden.

LCM, dat op de Alternative Investment Market (AIM) van de London Stock Exchange is genoteerd, heeft een bewezen staat van dienst bij het verstrekken van op maat gemaakte financieringsoplossingen, met inbegrip van bedrijfsportefeuilles, aan cliënten in verschillende sectoren in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië en Oceanië.

Dit financieringsaanbod biedt cliënten van DLA Piper de mogelijkheid om zaken doorgang te laten vinden die vanwege financiële beperkingen anders onhaalbaar zouden zijn geweest.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven