Nog volop kansen voor de resterende maanden van 2023

Alexander van Hussen, van Brunel, schat in dat er nog volop kansen en mogelijkheden zijn voor de resterende maanden van 2023. Hij geeft een beeld van de arbeidsthermometer op dit moment, en wat bij Brunel de drie meest gevraagde specialismen zijn.

Delen:

Alexander Hussen

Alexander van Hussen: “Bij Brunel Legal is de drukte nog steeds onverminderd, met een blijvende vraag naar bedrijfsjuristen, zowel voor vaste aanstellingen als op interim-basis. Richting het einde van het kalenderjaar is de vraag naar interim-juristen traditioneel hoog. Er zijn in deze periode vaak tal van projecten gepland en er is nog voldoende budget voor de resterende maanden van 2023. Vooral op het gebied van ICT-recht, financieel recht en arbeidsrecht is er veel vraag. Bovendien zien we momenteel een toename in de vraag naar interim-juristen voor de vervanging van zwangerschapsverlof. Opvallend is ook de stijgende vraag naar interim-juristen met betrekking tot de Digital Operations Resilience Act (DORA), wat interessante mogelijkheden biedt voor met name IT-juristen die alle contracten in overeenstemming moeten brengen met deze regelgeving. De Europese context van DORA opent ook kansen voor juristen met een niet-Nederlandsrechtelijke achtergrond om interim-opdrachten te vervullen. Kortom, er zijn nog volop kansen en mogelijkheden voor (interim) bedrijfsjuristen in de resterende maanden van 2023.”

Alexander van Hussen, Senior Sales Executive, Brunel.

Top 3 meest gevraagde specialismen
1 ICT-recht
2 Financieel recht
3 Arbeidsrecht
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven