Op naar een duurzame wereld!

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Diana van der Helm

Diana van der Helm: “Groen, groener, groenst. Dat lijkt een belangrijke kreet die van toepassing is op de agenda van juridische arbeidsmarkt van 2022. Er is in algemene zin gigantisch veel vraag naar zowel vaste, als interim juristen – binnen allerlei werkvelden, maar de roep om duurzaamheid verdient een bijzondere benoeming. Niet alleen schieten innovatieve, groene start-ups als paddenstoelen uit de grond. Ook organisaties met een andere corebusiness richten zich links- of rechtsom steeds meer op duurzaamheid. Voor beide type organisaties geldt dat hier veel uitdagend juridisch werk bij komt kijken. Tegelijkertijd zie je dat advocaten en legal counsels niet (meer) alleen maar ‘de deal willen closen’ of ‘een financiering juridisch juist op papier willen zetten’. Zij willen hun juridische steentje bijdragen aan een duurzamere wereld.” DPA Professionals verwacht dat er in 2022 een heleboel zullen volgen. “Let’s all go green!”

Diana van der Helm is Consultant Werving & Selectie – Legal bij DPA Professionals.

Top 3 meest gevraagde specialismen
1 Duurzaamheid
2 Commercial Contracting
3 Corporate

 

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top