Personalia

Oscar Hoefnagels naar Core Notariaat

Oscar Hoefnagels

Oscar Hoefnagels stapt per 1 mei over van Simmons & Simmons naar Core Notariaat in Amsterdam en wordt daar partner en notaris.

Binnen Core Notariaat zal Oscar Hoefnagels samen met Luc Sturm werken aan de verdere uitbreiding van de ondernemingsrechtpraktijk. Oscar Hoefnagels is ruim 20 jaar werkzaam in het notariaat en komt van Simmons & Simmons waar hij vanaf 2008 werkzaam is geweest en waaraan hij vanaf 2015 tot zijn vertrek als partner en notaris verbonden was. Hij heeft ruime ervaring op het gebied van de juridische begeleiding bij fusies en overnames (waaronder begrepen advisering bij overnames van vastgoed via aandelentransacties), financieringen en vestiging van zekerheidsrechten, (grensoverschrijdende) fusies, splitsingen, zetelverplaatsingen en werknemersparticipaties.

Core Notariaat is een jong en zelfstandig notariskantoor, gespecialiseerd in vastgoed- en ondernemingsrecht. Met de komst van Oscar Hoefnagels bestaat het team uit zes juristen.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

Webmeester

Webmeester

Recente vacatures

Recente vacatures