Overstap van de week: advocaat Martha Pasterkamp

Delen:

Martha PasterkampOverstap van de week is advocaat Martha Pasterkamp. Pasterkamp is per 1 juni als advocaat  in dienst getreden bij Lexence en versterkt daarmee het team vastgoedontwikkeling & transacties. Ze is gespecialiseerd in het bouw- en aanbestedingsrecht. Hiervoor was Pasterkamp verbonden aan Simmons & Simmons.

Waarom deze overstap?

Mijn vorige kantoor heeft als Angelsaksisch kantoor een uitgesproken internationale focus terwijl de afgelopen jaren de mijne juist meer op de nationale (vastgoed)praktijk is gericht. Lexence focust volledig op deze markt en vastgoed is één van de speerpunten. Het kantoor verleent daarbij hoogwaardige juridische dienstverlening en heeft een breed vastgoedteam met een duidelijke visie op de markt. Dit sprak en spreekt mij erg aan. Toen de match niet alleen zakelijk maar ook nog persoonlijk bleek te zijn, was de overstap snel gemaakt.

Wat is het eerste dat u op uw bureau of in uw nieuwe kast neerzet?

De kast is direct gevuld met mijn dossiers en schoenen. Op mijn bureau prijken twee maquettes van de oude balie van Nolst Trenité (voorganger Simmons & Simmons) in Rotterdam die nu functioneren als pennendoos.

Wat gaat Simmons & Simmons van uw vertrek missen en wat zal Lexence van uw komst merken?

Een moeilijke vraag om zelf te beantwoorden. Volgens mij gaat Simmons & Simmons in elk geval een goede bijdrage aan het kantoorcabaret missen en krijgt Lexence er een creatieve geest bij met een passie voor vastgoed.

Wat voor soort zaak hoopt u in uw nieuwe kantoor te mogen doen?

De ontwikkeling van het nieuwe economische hart van Europa in Amsterdam vanwege de Brexit.

Waar staat u over 10 jaar?

Op een paar nieuwe schoenen met dezelfde optimistische houding aan de top van de markt.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven