Overstap van de week: Bartje Schaberg

Delen:

Bartje SchabergOverstap van de week is Bartje Schaberg. Zij is per 1 maart overgestapt van Simmons & Simmons LLP naar het arbeidsrecht nichekantoor L&A Advocaten te Lijnden/Schiphol, waar zij sinds die tijd als partner werkzaam is. Naast het arbeidsrecht is Schaberg gespecialiseerd in het gezondheidsrecht en medisch tuchtrecht.

Waarom heeft u de overstrap naar L&A Advocaten gemaakt?

Omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging en graag bij een nichekantoor wilde werken.

Voelt u zich al thuis op uw nieuwe kantoor? Wat is het leukste, buiten uw nieuwe werkzaamheden en wellicht meer salaris, dat u erbij hebt gekregen?

Ik voel mij meer dan thuis op mijn nieuwe kantoor. Het is hier persoonlijker. De lijnen zijn kort, de collega’s vriendelijk en er is bovendien veel tijd om te sparren.

Wat nam u zich voor toen u de advocatuur in stapte?

Dat is bijna 34 jaar geleden en kan ik mij nauwelijks nog herinneren. Mezelf kennende zal ik gedacht hebben hard te werken om een goede advocaat te worden.

Hebt u dit voornemen inmiddels bijgesteld?

Mijn uitgangspunt is nog steeds dat er ruimte moet zijn om “een cake in het weekend te bakken”. Helaas blijkt de praktijk anders uit te wijzen.

Wat was het eerste dat u op uw nieuwe bureau of in uw nieuwe kast heeft neergezet?

Alle bloemen die ik van dierbare vrienden, werkzaam op andere advocatenkantoren, heb mogen ontvangen.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven