Overstap van de week: Evelien van Houweninge Graftdijk

Delen:

Evelien van Houweninge GraftdijkOverstap van de week is Evelien van Houweninge Graftdijk. Zij stapt per 1 februari over van Van Harmelen Beijneveld Van Houten naar Van Iersel Luchtman Advocaten om daar als partner de secties arbeidsrecht en ondernemingsrecht verder te versterken en de arbeidsrechtpraktijk uit te bouwen.

Waarom gaat u de overstap naar Van Iersel Luchtman Advocaten maken?

Ik ga de overstap maken, omdat ik een kantoor zocht dat zich in positieve zin ontwikkelt. Dat in omvang  groeit zonder dat groei een doel op zich is, dat mee gaat met de tijd, waar een prettige werksfeer heerst en waar de kwaliteit van de juridische dienstverlening hoog is.

Wat hoopt u binnen het kantoor te bereiken?

Ik hoop de arbeidsrechtpraktijk bij Van Iersel Luchtman Advocaten verder te kunnen uitbouwen. Naast advocaat ben ik NMI registermediator en ik zou het ook leuk vinden een sectie mediation op te zetten.

Wanneer is voor u het moment om weer over te stappen?

Na twintig jaar advocaat te zijn geweest in Rotterdam maak ik binnenkort de overstap naar Brabant. Dat is geen overstap voor korte duur. Ik hoop dan ook bij Van Iersel Luchtman te blijven totdat ik mijn toga ‘aan de wilgen hang’ en hopelijk duurt dat nog heel lang.

Wat maakt de arbeidsrechtpraktijk zo speciaal?

Arbeidsrecht is juridisch interessant, maar bovenal vind ik het arbeidsrecht zo leuk omdat je als advocaat  veel contact met je cliënten hebt en je vaak in korte tijd daadwerkelijk iets kunt betekenen voor je cliënten.

Wat is het eerste dat u in uw nieuwe kast of in uw nieuwe kantoorruimte gaat neerzetten?

Mijn wetboeken, maar dat is wel een heel saai antwoord…

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven