Overstap van de week: Frank Oostlander

Delen:

Frank OostlanderOverstap van de week is Frank Oostlander. Hij is per 1 april overgestapt van TeekensKarstens naar Griph law & tax. Oostlander is gespecialiseerd in huur- en bouwrecht en in aanbestedingsrecht. Hij is de derde partner die zich aansluit bij het Griph-model waarbij ervaren advocaten en fiscalisten zich als zelfstandige kunnen aansluiten onder de vleugels van Griph.

Vanwaar de overstap naar Griph?

Griph is een fris concept voor moderne, ondernemende advocatuur. De client heeft direct te maken met de partner die zijn zaak doet. Elke Griph-partner is een ervaren specialist op zijn of haar gebied. Wij verdiepen ons echt in de sectoren waarin onze clienten actief zijn, we weten wat er speelt. Daar steken we veel energie in.

U bent aangesloten bij het Griph-model. Wat biedt dit voor voordelen t.o.v. het volledig zelfstandig werken als advocaat?

Er zijn verschillende voordelen: de partners genereren over en weer synergie, niet alleen in de aquisitie, maar ook in de relatie met de client. We kunnen met elkaar een breder dienstenaanbod voor onze doelgroep realiseren. Gezamenlijke marketing, een goed relatiemanagement, moderne kantoorautomatisering en het kunnen beschikken over een state-of-the-art kennissysteem zijn andere voordelen. En niet in de laatste plaats het plezier van het werken met gelijkgestemde, ondernemende kantoorgenoten.

Wat gaat u bij dit kantoor doen wat bij uw vorige kantoor niet kon?

We zijn binnen Griph heel flexibel en onbevangen in het maken van tariefafspraken. Wat dat betreft kunnen cliёnten bij ons heel veel kanten op.

Is er een zaak die u nog niet tegen bent gekomen maar in uw nieuwe kantoor wel hoopt te mogen doen? (mag iets fictiefs, grappigs zijn)

Ik ben heel benieuwd hoe de nieuwe klachtprocedure in de sinds 1 april van kracht geworden Aanbestedingswet gaat uitpakken. Het lijkt me leuk als er binnenkort een keer een zaak langskomt die zich daar voor leent.

Wat is het eerste dat u op uw nieuwe werkplek heeft neergezet?

Ik heb meteen mijn ipod met luidsprekers neergezet, maar minstens zo belangrijk is het ophangen van mijn zeefdruk van Dolf Verlinden, een Groningse kunstschilder wiens werk al vele jaren zowel bij mij thuis als op mijn werkplek hangt. Daar ben ik zeer aan gehecht.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven