Overstap van de week: Frans Clifford

Delen:

Frans CliffordOverstap van de week is Frans Clifford. Hij is per 1 maart als advocaat/partner toegetreden tot Vangoud Advocaten te Arnhem. Voor zijn overstap was hij werkzaam bij Simmons & Simmons te Amsterdam.

Waarom deze overstap?

Het ‘ondernemen’ heeft mij altijd zeer aangetrokken. Vangoud Advocaten heeft mij in dat verband een kans geboden die ik niet kon laten liggen, namelijk partner worden bij een jong en ambitieus advocatenkantoor dat zich onder andere richt op het rechtsgebied waarin ik gespecialiseerd ben, civiel vastgoedrecht.

Vangoud Advocaten is een kantoor dat een jaar geleden is opgericht door drie oud collega’s die ik nog ken uit mijn tijd bij CMS Derks Star Busmann in Arnhem en waarmee ik toentertijd zeer prettig heb samengewerkt. Ik heb het kanoor sinds de oprichting altijd op de voet gevolgd. Vangoud Advocaten is in een hele korte tijd uitgegroeid tot een kantoor dat ‘staat als een huis’. Al snel werd het mij duidelijk dat dit een succesvol project zou worden, waarvan ik deel uit zou willen maken. Toen dit op mijn pad kwam heb ik niet lang hoeven nadenken.

Bij Vangoud Advocaten heb ik de mogelijkheid om vanuit mijn civiel vastgoedrechtelijke achtergrond bij te dragen aan de verdere opbouw van een jong en ambitieus Arnhems nichekantoor op het gebied van Vastgoed en Overheid in een regio waar op dit vlak enorm veel is te doen.

Van CMS Derks Star Busmann naar Simmons & Simmons en nu naar het kleinere nichekantoor Vangoud Advocaten. Beviel het bij de grote kantoren niet?

Integendeel. Ik heb zowel bij CMS Derks Star Busmann als bij Simmons & Simmons een geweldige tijd gehad.

Voelt u zich al thuis op uw nieuwe kantoor? Wat is het leukste, buiten uw nieuwe werkzaamheden en wellicht meer salaris, dat u erbij hebt gekregen?

Ja, enorm. Ik voel mij als een vis in het water. Het leukste dat ik erbij heb gekregen is zeggenschap over de wijze waarop het kantoor gemanaged wordt.

Wanneer stapt u weer over?

Ik ben zeker niet van plan om over te stappen. Vangoud Advocaten is een jong kantoor dat volop in ontwikkeling is en waar de komende jaren nog meer dan genoeg te doen is.

Waar staat u over 10 jaar?

Dan ben ik nog steeds werkzaam bij Vangoud Advocaten, wat dan is uitgegroeid tot het beste Vastgoed nichekantoor van Nederland.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven