Overstap van de week: Georg van Daal

Delen:

Georg van DaalOverstap van de week is Georg van Daal. Per 1 januari is hij overgestapt van VMW Taxand, dat per die datum opgeheven is, naar Ekelmans & Meijer. Van Daal is daar lid van de sectie ondernemingsrecht geworden. Hij adviseert en procedeert op het gebied van financieel recht, pandrecht en zekerheidsrechten, insolventie, (zakelijke) aansprakelijkheid en aandeelhoudersgeschillen. Daarnaast adviseert hij over fusies en overnames, joint ventures, aandeelhouders- en financieringsovereenkomsten en handelsovereenkomsten.

Waarom heeft u voor het voortzetten van uw praktijk voor Ekelmans & Meijer gekozen?

Vanwege de uitstekende reputatie van dit kantoor, omdat het de juiste mix van specialismen biedt voor mijn cliënten en vooral vanwege de buitengewoon prettige klik met de mensen.

Hoe heeft u afscheid genomen van VMW Taxand?

Zonder poespas en verder zo goed en zo kwaad als dat ging.

Welke nieuwe kansen liggen er door deze overstap in het vooruitzicht?

Vele, waaronder het beter kunnen bedienen van mijn bestaande cliënten door de wat betere mix van specialisaties op dit kantoor, het kunnen bedienen van allerlei nieuwe cliënten in nieuwe branches en het uitbouwen van de op Duitsland gerichte praktijk.

Wat is de voornaamste reden geweest voor het sluiten van VMW Taxand?

Laat ik niemand vermoeien met mijn subjectieve kijk daarop. De conclusie was en is dat het niet meer werkte.

Waar staat u met uw praktijk over vijf jaar?

Nog steeds binnen Ekelmans & Meijer, in een dan nog fors verder gegroeide sectie ondernemingsrecht en terugblikkend op successen die ik dan hopelijk al heb kunnen delen met het team, waarvan dan hopelijk een aantal ook een mooie groei heeft kunnen doormaken, persoonlijk en zakelijk.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven