Overstap van de week: Jelle Otten

Delen:

MR11 BWN PRS 8 OTTENOverstap van de week is Jelle Otten. Hij is per 1 augustus overgestapt van Boekel De Nerée, waar hij partner Vastgoed/Bouwrecht was, naar AKD, waar hij als partner is toegetreden tot de praktijkgroep Bouw & Vastgoed.

Voelt u zich al thuis op uw nieuwe kantoor? Wat is het leukste, buiten uw nieuwe werkzaamheden en wellicht meer salaris, dat u erbij hebt gekregen?

Ik voel mij vanaf dag één thuis bij AKD. En dat is dan ook meteen het leukste dat ik heb gekregen: een hechte, enthousiaste club juristen en niet-juristen die een grote ambitie gemeen heeft en op het hoogste niveau opereert.

Waarom deze overstap? Was uw vorige baan niet goed genoeg?

Ik had het in mijn vorige baan ook uitstekend naar mijn zin. Waar het om gaat is om samen met de cliënt het verschil te maken. Door kennis te delen en invalshoeken te ontdekken. Dat is het vertrekpunt van AKD. Daarnaast heeft AKD een duidelijke focus op het gebied van vastgoed. Deze focus heeft zich vertaald in een toppositie in de markt en daarbij horen interessante cliënten die mooi en boeiend werk aanbrengen.

Wat gaat u bij dit kantoor doen wat u bij uw vorige werkgever niet kon?

Ik zet mijn praktijk op dezelfde manier voort. Deze past bij mij. Wel heb ik enige andere accenten gelegd. Meer nog dan voorheen zal ik mij gaan bezighouden met vastgoedmanagement en gebiedsbeheer.

Wat is het eerste dat u op uw bureau of in uw nieuwe kast neerzet?

Foto’s van mijn gezin alsmede tekeningen van mijn kinderen. Mijn gezin is het belangrijkste.

Wie is uw voorbeeld in dit vakgebied?

Er zijn meerdere mensen binnen de vastgoedbranche die ik bewonder. Dat zijn alle bevlogen personen.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven