Overstap van de week: Jeroen Brinkman

Delen:

MR10 BWN PRS 8 BRINKMANOverstap van de week is Jeroen Brinkman. Hij is per 1 september gestart als teamleider in de sectie huur- en onroerend goedrecht van Poelmann van den Broek advocaten. Brinkman werkte sinds 2000 als advocaat bij JPR Advocaten, de laatste jaren met de nadruk op het huurrecht en faillissementsrecht.

Waarom deze overstap? Was uw vorige baan niet goed genoeg?

Na bijna 12 jaar met erg veel plezier te hebben gewerkt bij JPR, kwam er een mooie kans voorbij om bij Poelmann van den Broek in een jonge, dynamische setting als teamleider aan de slag te gaan, in een omgeving die ik goed ken. Belangrijke bijkomstigheid is, dat mijn dagelijkse reistijd met ongeveer 1,5 uur wordt verkort. Mijn vorige baan beviel uitstekend, maar bij Poelmann van den Broek kan ik mij weer verder ontwikkelen.

Voelt u zich al thuis op uw nieuwe kantoor? Wat is het leukste, buiten uw nieuwe werkzaamheden en wellicht meer salaris, dat u erbij hebt gekregen?

Vanaf de eerste dag voel ik mij al thuis bij Poelmann van den Broek. Een aantal advocaten ken ik al vele jaren en door iedereen ben ik van harte welkom geheten. Leuk is dat er veel jonge, ambitieuze mensen werken, maar dat er ook aandacht is voor activiteiten naast het werk.

Was het moeilijk om deze beslissing te nemen?

Enerzijds was het lastig om na vele plezierige jaren mijn eerste baan op te zeggen, anderzijds niet, omdat er vele voordelen kleven aan deze nieuwe uitdaging.

Wie is uw voorbeeld in dit vak?

Mr. Léon Hartogs, mijn voormalige patroon, die mij met enthousiasme en op een prettige wijze, de fijne kneepjes als advocaat heeft bijgebracht, met oog voor de menselijke maat.

Wat maakt uw vakgebied de mooiste specialisatie die er is?

Het huur- en onroerend goedrecht is de mooiste specialisatie die er is omdat je met mensen uit alle geledingen te maken krijgt. Er is niemand die niet te maken heeft met huur- of onroerend goedrecht. Het is voor iedereen van belang.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven