Overstap van de week: Juliette Citteur

Delen:

Juliette CitteurOverstap van de week is Juliette Citteur. Zij is per 1 oktober overgestapt van De Brauw Blackstone Westbroek naar Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn. Citteur is specialist op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht en contractenrecht en heeft een medische achtergrond (arts).

Waarom deze overstap?

Pels Rijcken biedt mij de unieke kans om een toonaangevende gezondheidszorgpraktijk op een prachtig kantoor verder uit te bouwen. Gezien mijn achtergrond heb ik altijd een bijzondere belangstelling voor de gezondheidszorg gehad. Ik kijk er naar uit om de kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren in de algemene civiele praktijk heb opgedaan nu in het bijzonder in te zetten in de zorgsector. Er komen daarmee twee werelden voor mij bijeen.

Hoe bevalt het u tot nu toe?

Bijzonder goed! Mijn nieuwe kantoorgenoten zijn zeer kundig, gedreven en prettig in de omgang. Er is een open sfeer op kantoor en ik voel me hier helemaal thuis.

Is er een zaak die u nog niet tegen bent gekomen maar in uw nieuwe kantoor wel hoopt te mogen doen?

Jazeker, die zaken ben ik al volop tegen gekomen.

Wat nam u zich voor toen u de advocatuur instapte?

Begrijpen wat mijn cliënten bezighoudt en ervoor zorgen dat mijn bijstand hen zo goed mogelijk daadwerkelijk verder helpt.

Heeft u dit voornemen inmiddels bijgesteld?

Zeker niet; dat voornemen heeft met mijn overstap juist een extra impuls gekregen.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven