Overstap van de week: Kika Kaldenbach

Delen:

Kika KaldenbachOverstap van de week is Kika Kaldenbach. Zij is per 1 mei overgestapt van Heussen naar Griph law & tax, waar zij zich aangesloten heeft als partner arbeidsrecht.

Waarom heeft u de overstrap naar Griph law & tax gemaakt?

Bij Griph werken we allemaal als zelfstandig ondernemer, in een moderne variant van de kostenmaatschap. Het interessante aan de samenwerking binnen het Griphmodel is dat het model stimuleert om ook voor elkaars klanten werkzaam te zijn en elkaar daarbij te faciliteren. Dat levert een plezierige synergie op. Omdat de lijnen met de klant door ons model kort blijven en we weinig overhead hebben, kunnen we de klant hoogwaardige diensten leveren tegen een aantrekkelijke prijs. Dat is prettig in deze markt. Daarnaast viel ik direct voor de frisse en eigentijdse uitstraling van Griph.

Voelt u zich al thuis op uw nieuwe kantoor? Wat is het leukste, buiten uw nieuwe werkzaamheden en wellicht meer salaris, dat u erbij hebt gekregen?

Ja! Naast dat het prettig is om samen te werken met gelijkgezinden, is er ook veel aandacht voor gezelligheid. Zo hebben we op Koninginnedag met een groot aantal kantoorgenoten en genodigden op een boot door de grachten gevaren. Er zit enorm veel energie in dit kantoor. Op 2 juni a.s. doen we met kantoor mee aan de Zuidas Run. Daarnaast ben ik sinds mijn overstap naar Griph ook weer terug in de stad. Het kantoor ligt op een paar minuten fietsen van mijn huis. Ik kijk nu op de bloeiende bomen in de achtertuin in plaats van op de Arena. Voor iemand die meer van de natuur houdt dan van voetbal is dat een verbetering.

Waar staat u over 10 jaar?

Wat een moeilijke vraag! Zo ver kijk ik nooit vooruit. Wat ik wel hoop is dat we met Griph over 10 jaar nog steeds over dezelfde “vibe”  beschikken.

Wat nam u zich voor toen u de advocatuur in stapte?

Om het vak te leren.

Hebt u dit voornemen inmiddels bijgesteld?

Haha, nee hoor, ik leer nog elke dag!

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven