Overstap van de week: Lennart Crain

Delen:

Lennart Crain

Overstap van de week is Lennart Crain (37). Crain begint per 1 januari 2017 bij AKD en is afkomstig van De Brauw Blackstone Westbroek waar hij zich vooral specialiseerde in transacties voor financiële instellingen, de technologiesector en private equity.

Waarom deze overstap?

Dit is een unieke kans om mij aan te sluiten bij de snelgroeiende M&A-praktijk van AKD, waar veel ruimte bestaat voor ondernemerschap. Daarnaast spreekt de no-nonsense cultuur bij AKD mij bijzonder aan.

Was het moeilijk om deze beslissing te nemen?

Ik heb een geweldige tijd gehad bij De Brauw en afscheid nemen is dan niet leuk. Een kans als deze doet zich echter niet vaak voor en daarom heb ik die met beide handen aangegrepen.

Wat gaat De Brauw Blackstone Westbroek van uw vertrek missen en wat zal AKD van uw komst merken?

Bij De Brauw heb ik veel sell-side auctions begeleid en ben ik bij cases in verschillende sectoren betrokken geweest, waaronder financial institutions, technology en private equity. Bij AKD hoop en verwacht ik, naast de algemene M&A-praktijk en private equity business, mijn kennis van de financiële sector te kunnen inzetten om meer deals voor financial institutions te gaan doen.

Is er een zaak die u nog niet tegen bent gekomen maar in uw nieuwe kantoor wel hoopt te mogen doen?

Daar verwacht ik geen grote verschillen in. Ik verwacht de komende jaren een groei in het aantal M&A-transacties in de financiële sector. Dat zijn zaken waarin ik vanwege mijn financiële achtergrond waarde aan kan toevoegen. Daarom wil ik daar graag bij betrokken zijn en daarmee de M&A-praktijk van AKD proberen uit te bouwen. Daarnaast hoop ik een bijdrage te leveren aan de verdere groei van de algemene M&A-praktijk van AKD.

Waar staat u over 10 jaar?

Dan sta ik middenin de groeiende, bloeiende en internationale M&A-praktijk van AKD.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven