Overstap van de week: Marcel Janssen

Delen:

Marcel JanssenOverstap van de week is Marcel Janssen. Hij heeft Norton Rose Fulbright verlaten om zich per 1 juli als partner bij de praktijkgroep Banking & Finance van Baker & McKenzie aan te sluiten. Janssen zal zich binnen deze praktijk vooral richten op bedrijfs-, project-, overname- en handelsfinancieringen.

Vanwaar uw overstap naar Baker & McKenzie?

Baker & McKenzie beschikt over een gerenommeerde en groeiende Banking & Finance praktijk binnen een goed werkend internationaal netwerk. Dit mondiale karakter sluit naadloos aan bij de wensen van kredietnemers en banken. De overstap van Norton Rose Fulbright naar deze ambitieuze groeiende praktijkgroep is mede gelet op mijn nieuwe rol voor mij dan ook een mooie uitdaging.

Hoe heeft u afscheid genomen van Norton Rose Fulbright?

Mijn gevoelens bij deze vraag zijn ambivalent. Zakelijk mag ik dan afscheid hebben genomen, maar het viel mij zwaar om afscheid te nemen van de mensen met wie ik jaren heb gewerkt en veel plezier heb gehad. Toen de mogelijkheid om over te stappen naar Baker & McKenzie zich voordeed, heb ik veel tijd genomen om na te denken over de sfeer in en de verschillende praktijkgroepen van de beide kantoren, hoe mijn eigen contacten daarin zouden passen en mijn loyaliteit naar Norton Rose Fulbright.

Nog 3 weken voordat u overstapt. Wat staat er in de tussentijd op de planning?

In de tussentijd is een aantal cliënten van de praktijkgroep Banking & Finance van Baker & McKenzie reeds geïnformeerd over mijn komst. Verder is het voor mij zaak om mijn eigen contacten te blijven onderhouden, maar zeker ook om niet te vergeten deze weken te benutten om volledig uitgerust aan deze nieuwe uitdaging te beginnen.

Waar kijkt u met betrekking tot uw overstap het meest naar uit?

Het lijkt mij erg leuk om heel veel mensen te leren kennen binnen Baker & McKenzie, zowel in Nederland als in het buitenland. Daarnaast merk je aan alles dat de focus van Baker & McKenzie Amsterdam op dit moment voor een belangrijk deel op Banking & Finance ligt en dat geeft mij vertrouwen voor de toekomst.

Waaraan geeft u zelf meer geld uit dan goed is?

Vakanties en weekendjes weg. 

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven