Overstap van de week: Marcus Huisman

Delen:

Marcus HuismanOverstap van de week is Marcus Huisman. Hij is per 1 september overgestapt van Houthoff Buruma naar Bird & Bird in Den Haag waar hij als partner toegetreden is tot de internationale HR Services Group. Huisman heeft bijna 20 jaar ervaring in het adviseren van bedrijven op het gebied van het gehele arbeidsrechtspectrum, met een focus op het medezeggenschapsrecht en procesvoering.

Vanwaar deze overstap? Waarom de overstap naar Bird & Bird?

Bij Bird&Bird wordt er vanuit een heldere internationale strategie en sectorfocus gewerkt, terwijl toch de tarieven op een scherper niveau liggen. Ik geloof in die propositie. 

Voelt u zich al thuis op uw nieuwe kantoor? Wat is het leukste dat u erbij hebt gekregen?

Ik ben in een warm nest beland. Ik heb er een enthousiaste sparringpartner met uitstekende plannen en een hardwerkend en erg leuk team bij gekregen. Bovendien hebben advocaat-medewerkster Annemarieke van Vlodrop en secretaresse Hélène Straetemans samen met mij de overstap gemaakt.

Wat gaat u bij Bird & Bird doen wat u bij uw vorige werkgever niet kon?

Vanuit een echt internationaal kantoor werken aan de verdere uitbouw van de praktijk, met veel ruimte voor initiatieven vanuit de HR Services Group. En op de fiets naar huis.

Wanneer stapt u weer over? Of is Bird & Bird het eindstation?

Voorshands komt uw vraag mij wat prematuur voor.

Wat is het eerste dat u op uw bureau of in uw nieuwe kast heeft neergezet?

Foto’s van mijn dochters met voetbalidool respectievelijk onze trouwe hond en natuurlijk van mijn vrouw met haar paard.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven