Overstap van de week: mr. Cheryl Leunissen

Delen:

Cheryl LeunissenOverstap van de week is mr. Cheryl Leunissen. Zij is per 1 september overgestapt naar Gijs Heutink Advocaten. Daarvoor was zij partner bij haar eigen advocatenkantoor.

U bent een aantal jaar geleden voor uzelf begonnen. Waarom heeft u ervoor gekozen om toch weer bij een kantoor in dienst te treden?

Ook bij Gijs Heutink Advocaten zal ik toetreden tot de maatschap, dus in dat opzicht verandert er niets. Ik heb bewust gekozen voor het ambitieniveau van dit kantoor, en de overtuiging waarmee Gijs Heutink Advocaten zich richt op de inhoud en de oplossing. De combinatie van de gespecialiseerde projectontwikkelings- en bestuursrechtpraktijk en de civiele bouw- en aanbestedingspraktijk zijn voor mij de ideale match.

Ook bent u werkzaam geweest bij Boekel De Nerée en Loyens & Loeff. Vergeleken met deze twee kantoren is Gijs Heutink Advocaten relatief klein. Bevalt het werken binnen een klein kantoor u beter, en zo ja, waarom?

Dat is wel erg betrekkelijk: de groep specialisten op bestuursrechtelijk gebied op ons kantoor is groter dan bij de meeste grote kantoren. Een belangrijk verschil is wel dat het werken binnen een kleine organisatie veel meer dynamiek en flexibiliteit biedt. De lijnen zijn kort, we worstelen niet met topzwaar management en kunnen ons richten op de inhoud. Een klein kantoor biedt bovendien meer ruimte voor ondernemerschap en meedenken met de cliënt.

Voelt u zich al thuis op uw nieuwe kantoor? Wat is het leukste, buiten uw nieuwe werkzaamheden en wellicht meer salaris, dat u erbij hebt gekregen?

Ik voel me hier als een vis in het water en heb er in een keer 9 leuke collega’s bij gekregen.

Wanneer stapt u weer over?

Als ik dat zou weten, dan gaan cliënten mij misschien ook wel vragen de uitkomst van hun procedures te voorspellen. Ik hoop heel lang bij Gijs Heutink Advocaten te blijven werken, net zoals mijn andere collega’s hier. Het is een heel hecht team.

Waar hoopt u over 10 jaar te staan?

Nog steeds gelukkig in het leven.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven