Overstap van de week: mr. Nathalie Berenschot

Delen:

Nathalie BerenschotOverstap van de week is mr. Nathalie Berenschot. Zij is per 1 september als advocaat bij PHAROS advocaten begonnen. Voor haar overstap was zij werkzaam bij Abeln Advocaten.

Voelt u zich al thuis op uw nieuwe kantoor? Wat is het leukste, buiten uw nieuwe werkzaamheden en wellicht meer salaris, dat u erbij hebt gekregen?

Ja zeker. Ik voel me al helemaal thuis. Het leuke aan PHAROS advocaten is dat het een specialistisch kantoor is en dat zij een ander soort cliënten bedienen, meer professionele cliënten.

Waarom deze overstap? Was uw vorige baan niet goed genoeg?

Ik heb deze overstap gemaakt, omdat ik graag bij een specialistisch kantoor wil werken. PHAROS advocaten levert juridisch maatwerk aan de professionele vastgoedmarkt en aan ondernemingen. Bij mijn vorige kantoor heb ik acht jaar met veel plezier gewerkt, maar nu krijg ik meer verdieping. PHAROS advocaten is gevestigd in Naarden. Een bijkomend voordeel is dat ik net naar Bussum ben verhuisd.

Is er een zaak die u nog niet tegen bent gekomen maar in uw nieuwe kantoor wel hoopt te mogen doen? (mag iets fictiefs, grappigs zijn)

Het lijkt mij leuk om, naast mijn gewone werk, als die situatie zich voordoet, in house interim opdrachten te gaan doen. De eerste zit eraan te komen.

Wat gaat u bij dit kantoor doen wat u bij uw vorige werkgever niet kon?

Ik ga nu meer zakelijke cliënten bedienen, meer acquireren en meer sturen.

Waar hoopt u over 10 jaar te staan?

Over 10 jaar (maar dat hoop ik ook al binnen komend jaar te realiseren) hoop ik een mooie bloeiende praktijk te hebben, met uitdagende zaken. Daarnaast hoop ik goede mensen te vinden die mij daarin ondersteunen.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven