Overstap van de week: Reinier Wolters

Delen:

Reinier WoltersOverstap van de week is Reinier Wolters. Wolters is per 1 september de gloednieuwe Amsterdamse vestiging van Valegis Advocaten komen versterken. Hij is afkomstig van De Vreede Advocaten en gespecialiseerd in corporate immigration.

Waarom deze overstap?

Het is goed om af en toe van omgeving te veranderen. Rusten op vanzelfsprekendheden is wat mij betreft geen goede basis voor groei. Valegis biedt mij nieuwe impulsen. Hun internationale ondernemingsrechtpraktijk opent weer andere deuren dan mijn vorige kantoor. Ik kan het nu al iedereen aanbevelen.

Was het moeilijk om deze beslissing te nemen?

Ik ben niet over een nacht ijs gegaan, maar tegelijkertijd is het ook een kwestie van kansen zien en het aandurven die met beide handen aan te pakken. Ik kijk met grote tevredenheid terug op de jaren die achter mij liggen en met enthousiasme naar de toekomst.

Waarom wilde Valegis u zo graag hebben?

Valegis speelde al enige tijd met het idee om een corporate immigration sectie te starten als aanvulling op de internationale arbeidsrechtpraktijk. Mijn expertise bleek perfect aan te sluiten bij Valegis en zodoende ontstond er al snel een klik.

U heeft in uw overstap Andrea de Ruijter meegenomen. Zijn jullie onafscheidelijk?

Andrea en ik delen de passie voor ons vakgebied en we zijn een sterk team. Bovendien ben ik haar patroon. De corporate-immigrationpraktijk draai je niet alleen en dat zag Valegis ook in.

Waar staat u over 10 jaar?

Waar ik naartoe wil is dat onze praktijk niet alleen op korte termijn tot een volwaardige sectie binnen Valegis groeit, maar ook dat wij bijdragen aan de groei van ons kantoor als geheel. Ons rechtsgebied is dynamisch en wordt sterk door het EU-recht bepaald. Inhoudelijk ben ik daar nog lang niet op uitgekeken.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven