Overstap van de week: René van der Paardt

Delen:

Overstap van de week is René van der Paardt. Van der Paardt is AKD aangetrokken als partner voor de fiscale en vastgoedpraktijk per 1 oktober. Hij is afkomstig van Loyens & Loeff.

21 jaar Loyens & Loeff… Waarom nu dan toch nog deze overstap?

AKD heeft ambities in de fiscale- en vastgoedpraktijk, zowel nationaal als internationaal. Mijn persoonlijke ambities passen prima bij die dynamiek.

Was het moeilijk deze beslissing te nemen?

Ja, na 21 jaar ben je gehecht aan mensen die daar werken en dan is afscheid nemen niet iets dat je zomaar even doet. Aan de andere kant heb ik ook veel zin om een actieve bijdrage te gaan leveren aan de ambities van AKD.

Hoe zag uw eerste werkdag eruit? Was het rustig inkomen of gelijk volop aan de bak?

Er gebeurt veel bij AKD, dus lagen er al een paar zaken te wachten. Ik was dus vrijwel meteen aan de slag, maar heb uiteraard ook kennis gemaakt met mijn nieuwe collega’s.

Met welke professionele eigenschap gaat u het verschil maken bij AKD?

Mijn expertise ligt op het terrein van de indirect tax, met name btw en overdrachtsbelasting. En die sluit aan bij zowel de fiscale sectie als de sterke vastgoedpraktijk van AKD. Ik probeer daartussen de verbinding te leggen. De cliënten van AKD worden daarmee op vastgoedterrein geïntegreerd geadviseerd en bijgestaan, zowel juridisch, notarieel als fiscaal.

Met welke persoonlijke eigenschap gaat u het verschil maken bij AKD?

 Ik werk graag samen met andere professionals en probeer mijn kennis zo veel mogelijk te delen. Hiernaast vind ik het leuk om mee te werken aan de opleiding van jonge collega’s.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven