Overstap van de week: Rezah Stegeman

Delen:

Rezah StegemanOverstap van de week is Rezah Stegeman. Per 1 mei wordt hij partner bij Simmons & Simmons. Stegeman is afkomstig van Clifford Chance en is gespecialiseerd in advisering op het gebied van financieel toezichtsrecht en derivatentransacties.

Waarom gaat u deze overstap maken?

Simmons & Simmons heeft een zeer gerenommeerde internationale praktijk op de gebieden financieel toezichtsrecht en derivatentransacties en ik krijg de gelegenheid om een mooie rol te spelen bij het uitbouwen van de Nederlandse praktijk. Ik ga in de Amsterdamse vestiging onderdeel uitmaken van een internationaal en ambitieus team. Daarnaast waardeer ik dat bij Simmons & Simmons ruimte is voor innovativiteit in de dienstverlening, wat essentieel is omdat het cliënten laat zien dat ook de advocatuur in staat is zich te vernieuwen.

Was het moeilijk om deze beslissing te nemen?

Het was zogezegd een no-brainer; Simmons & Simmons zocht een specialist met mijn vaardigheden en ik zocht een internationaal en sterk kantoor met een duidelijke focus op de financiële sector.

Hoe gaat uw eerste werkdag bij Simmons & Simmons er naar verwachting uitzien?

Dat wordt waarschijnlijk één van de drukkere dagen van mijn carrière, omdat ik direct volop wil gaan meedraaien in de aldaar lopende zaken en mezelf wil introduceren binnen het internationale netwerk van Simmons & Simmons.

Wat is het leukste, buiten uw nieuwe werkzaamheden en wellicht meer salaris, dat u erbij krijgt?

Tijdens mijn sollicitatieprocedure was het bijzonder opvallend hoe no-nonsense mijn (gespreks-)partners waren. Maar naast prettige collega’s krijg ik als partner natuurlijk ook nieuwe mogelijkheden, waaronder de enthousiasmering van mijn teamleden en het mede vormgeven van de toekomst van kantoor.

Waar staat u over 10 jaar?

Dan kijk ik met trots terug op 10 jaar succes met een kwalitatief erkend team met ambitie en werkplezier als katalyserende factoren.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven