Overstap van de week: Rick van Viersen

Delen:

Rick van ViersenOverstap van de week is Rick van Viersen. Hij is per 1 april overgestapt van Köster Advocaten naar Siekman & Stassen Advocaten en Belastingadviseurs NV. Van Viersen richt zich met name op het arbeidsrecht, contractenrecht, strafrecht en uitzendrecht.

U bent nu een maand werkzaam bij Siekman & Stassen. Hoe is deze maand u bevallen?

Zeer goed. Deze maand is voorbij gevlogen. Ik houd mij bezig met interessante zaken en krijg de kans om mij te specialiseren in het strafrecht. Daarbij heb ik leuke collega’s, met wie ik geregeld meeloop om ervaring op te doen op het gebied van het strafrecht.

Wat is het leukste, buiten uw nieuwe werkzaamheden en wellicht meer salaris, dat u erbij hebt gekregen?

Ik vind het vooral plezierig dat ik veel vrijheid heb. Ik behandel mijn zaken zelfstandig en spar met mijn collega’s indien ik dat nodig acht.

Waarom deze overstap?

Ik wil graag een eigen praktijk opbouwen, zodat ik op relatief korte termijn als zelfstandige kan starten. Siekman & Stassen Advocaten biedt mij deze mogelijkheid.

Was het moeilijk om deze beslissing te nemen?

Nee. Ik streef een bepaalde carrière na, waarbij deze stap onvermijdelijk was.

Doet u aan carrièreplanning?

Het antwoord op deze vraag luidt dus bevestigend. Mijn doel is het bedrijven van de advocatuur op zelfstandige basis.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven