Overstap van de week: Rudolph Snethlage

Delen:

Rudolph SnethlageOverstapper van de week is Rudolph Snethlage (52). Hij werkte bij KienhuisHoving en is per 1 januari als partner begonnen bij De Clercq Advocaten Notarissen (Leiden, Den Haag). Snethlage richt zich op de transactiepraktijk. Samen met Natascha Van Duuren leidt hij het ondernemingsrechtteam.

Vanwaar uw overstap naar De Clercq?

Mijn gezin woont sinds mijn overstap in 2008 van Van Doorne naar Twente nog altijd in Scheveningen, dus na vijf jaar weekendhuwelijk was het de hoogste tijd om ‘terug naar de kust’ te komen. Mijn buurman Onno de Bruijn (oud notaris Houthoff Buruma en of counsel De Clercq) attendeerde mij op dit mooie kantoor, waar ik me zeer welkom voel! De Clercq, sinds 1850 een vooraanstaande speler in de regio, opende recent een nieuwe vestiging aan het Lange Voorhout in Den Haag: het daaruit sprekende elan en ambitieniveau vind ik inspirerend.

Wat wilt u het komende jaar met uw team bereiken?

Voor De Clercq en mijn team meer zichtbaarheid in de M&A (midden-) markt, en een mooie ‘doorstart’ van mijn praktijk.

Hoe zijn de eerste drie weken bij De Clercq u bevallen?

Uitstekend. Ik kan iedereen van harte aanbevelen in geval van een overstap dat per 1 januari te doen: je holt van de ene nieuwjaarsreceptie naar de andere en wordt zo direct gelanceerd in het netwerk van je nieuwe kantoor.

Wat is het eerste dat u in uw nieuwe kamer heeft neergezet?

Een grote ovale tafel van oud teakhout, met zes stoelen, die gebruikt wordt voor het werkoverleg met mijn teamgenoten en tegelijk ook dienst doet als mijn bureau.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven